سیدعلی بروجردی علوی خیرمدرسه ساز بخشی از هزینه احداث یکباب دبیرستان 6 کلاسه درشهر دولت آباد زاوه راتقبل نمود.
نمایندگان بنیاد علمی آموزشی قلم چی بعداز بازدید از مناطق محروم استان کردستان از احداث چند پروژه آموزشی در این مناطق خبرداد.
یادداشت/ محمدرضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرتهران: نظام برنامه ریزی کشور اعمال سیاست های تشویقی برای جذب خیرین مدرسه ساز را طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دستور کار قرار داده است که از آن جمله می توان به موارد متعدد اشاره کرد. محاسبه ارقام مالیاتی فعالان اقتصادی در ازای ساخت فضاهای آموزشی از آن جمله است.
بزرگترین پروژه آموزشی استان قزوین با 2097 مترزیربنا در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در راستای محرومیت زدایی در کشور اقدام به بازسازی و تجهیز ۱۰ مدرسه خشت و گلی در استان لرستان نموده است. در مجموع ۶۶ مدرسه در این استان نیازمند بازسازی و نوسازی می باشد.
فرماندار شهرستان مریوان گفت: برگزاری همایش کشوری خیرین مدرسه ساز در مریوان زمینهساز انقلاب بزرگ در ساخت مدارس میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: خوشبختانه کردستان رتبه اول را در جذب خیرین مدرسهساز کسب کرده است.
دبستان 6 کلاسه عشایری خیر ساز توانا در روستای الله آباد ده گاوی از توابع ریگان استان کرمان افتتاح شد.
استاد حسن عسگری شیرازی، سالها تدریس در دانشگاه را کمترین کار برای آینده سازان این مرزوبوم می داند .2سالی می شود که به کمک پسرش با کار خیرمدرسه سازی سعی می کند به گونه ای دیگر به کشورش کمک کند.او به گفته خودش با ساخت مدرسه تلاش می کند تا دین خود را نسبت به فرزندان کشور ادا کند.
دانش آموزان دبستان سید آبادی محلات واقع در استان مرکزی طی مراسمی از خیران مدرسه خود تقدیر کردند.
مدیر کل نوسازی مدارس فارس ، عمده ترین مشکل تامین زمین برای ساخت مدرسه در حاشیه شهر شیراز و بافت های قدیمی و فرسوده را کمبود اعتبارات عنوان کرد.