مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • شنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
چاپ
کد خبر: ۵۴۲۲

مراسم تجلیل از رتبه های تک رقمی کنکور بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد/ رتبه های 1 کنکور 1404 از رتبه های 1 سال های گذشته جایزه گرفتند

باحضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و جمعی از خیرین ،

مراسم تجلیل از رتبه های تک رقمی کنکور بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد/ رتبه های 1 کنکور 1404 از رتبه های 1 سال های گذشته جایزه گرفتند

در این مراسم از رتبه های تک رقمی رشته های علوم انسانی ، تجربی ، ریاضی ،قهرمانان استثنایی و نابینایان و فرهنگیان تقدیر به عمل آمد.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، مراسم تجلیل از رتبه های تک رقمی کنکور  با حضور ریس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور،مدیرعامل و جمعی از خیرین و به همت بنیاد علمی آموزشی قلم چی وقف عام صبح امروز 17 شهریور ماه سال جاری در محل سالن همایش های صدا و سیما  برگزار شد. 

در این دوره، ۱۸ نفر از دانش‌آموزان کانون حائز رتبه‌های تک‌رقمی کشوری در رشته‌های ریاضی، تجربی، انسانی و زبان، تقدیر شدند. در رشته علوم تجربی، محمد آیدین منفرد از قم (رتبه ۲)، آریانا امامی از مشهد (رتبه ۳)، امیرمهدی خزائی از تهران (رتبه ۴)، نوید کردلو از خدابنده (رتبه ۵)، متین مهدوی‌مقدم از مشهد (رتبه ۶)، آیلین رزمی از تبریز (رتبه ۹) و محمدعلی پورعلی از ارومیه (رتبه ۱۰) از تقدیرشدگان بودند.

همچنین در رشته ریاضی، آریا ابراهیمی اشبلا از تهران (رتبه ۱)، امیرحسین ابراهیمی از کرج (رتبه ۲)، آرش بهادری از اهواز (رتبه ۶)، کامیار حقیقت‌دوست از تهران (رتبه ۷)، محمدرضا اژدری از شیراز (رتبه ۸) و پانیذ حسینی از تهران (رتبه ۱۰) مورد تجلیل قرار گرفتند.

در رشته علوم انسانی، جواد عبدیان سیدمحله از ساری (رتبه ۲)، سیدمحمدرضا موسوی از ساری (رتبه ۴) و غزل فقیه‌زاده از تهران (رتبه ۸) و در رشته زبان نیز آیسـان عزیزپور لیندی از ورامین (رتبه ۳) و آوین رحیم‌پور از تهران (رتبه ۵) در جمع برترین‌ها قرار داشتند.

یکی از نکات برجسته جشن امسال همانند همایش‌های سال‌های قبل، حضور و مشارکت رتبه‌های یک و تک‌رقمی کشوری سال‌های گذشته بود که با اهدای جوایز به رتبه‌های جدید، خاطرات و تجربه‌های خود را نیز با آنان به اشتراک گذاشتند. از جمله این چهره‌ها می‌توان به ارشیا زاهدی‌پور (رتبه ۱ زبان ۱۳۹۶)، امیرحسین قاسمی‌نژاد (رتبه ۱ تجربی ۱۳۹۶)، امیررضا براتی (رتبه ۱ تجربی ۱۳۹۷)، پرهام مصطفوی (رتبه ۱ تجربی ۱۴۰۲)، دکتر راضیه خزایی (رتبه ۱ تجربی ۱۳۸۹)، دکتر زهرا مشایخی (رتبه ۱ انسانی ۱۳۹۲)، سیدامیر سیدشنوا (رتبه ۱ تجربی ۱۳۹۹)، دکتر سیدشایان پورمیربابایی (رتبه ۱ تجربی ۱۳۹۳)، علی رضایی (رتبه ۱ ریاضی ۱۴۰۲)، مهدی نیکوکار (رتبه ۱ انسانی ۱۴۰۲)، نیما ابوالحسنی (رتبه ۱ تجربی ۱۴۰۰) و محمد بهرامی (رتبه ۱ انسانی ۱۴۰۱) اشاره کرد.

این حضور، فضای مراسم را به فرصتی برای پیوند نسل‌های مختلف نخبگان تبدیل کرد و الگویی الهام‌بخش را برای دانش‌آموزان رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ فراهم ساخت.

تجلیل از قهرمانان استثنائی و نابینایان در جشن رتبه‌های برتر 1404

به رسم هرسال، امسال نیز بخش ویژه‌ای از مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر کانون در کنکور سراسری ۱۴۰۴ به دانش‌آموزان استثنائی اختصاص یافت؛ دانش‌آموزانی که به‌رغم محدودیت‌های جسمی و شرایط خاص، توانستند با پشتکار و اراده‌ای مثال‌زدنی در رقابت با دیگر داوطلبان، به موفقیت دست یابند و رتبه‌های درخشان زیر ۱۰۰۰ را کسب کنند.

در بخش ابتدایی این مراسم، از ۸ دانش‌آموز استثنائی شامل نابینا، کم‌شنوا و دارای آسیب‌های جسمی حرکتی تقدیر شد. این قهرمانان استثنائی در رشته‌های مختلف انسانی، ریاضی و زبان موفق به کسب رتبه‌های برتر شده‌اند. نام و رتبه‌های درخشان آنان، نشانگر تلاش بی‌وقفه و الگویی الهام‌بخش برای همه دانش‌آموزان کشور است.

غزل بهرامی (نابینا) رتبه ۱۲ رشته انسانی از پاوه، محمدامین تاتاری (جسمی حرکتی) رتبه ۱۱۳ رشته ریاضی از مشهد، آیدا اصلانی (کم‌شنوا) رتبه ۱۶۱ رشته انسانی از نجف‌آباد، حمیدرضا ایزدی (نابینا) رتبه ۱۹۹ رشته زبان از شیراز، مرتضی واعظی‌نسب (جسمی حرکتی) رتبه ۲۷۷ رشته زبان از بیرجند، فاطمه جعفری عنبرآبادی (نابینا) رتبه ۳۶۲ رشته انسانی از میبد، زهرا ماندگار (نابینا) رتبه ۶۹۴ رشته انسانی از شیراز و زهرا خلیلی ثمرین (نابینا) رتبه ۷۶۴ رشته انسانی از تهران، قهرمانانی بودند که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

کاظم قلم‌چی، واقف و متولی بنیاد قلم‌چی، در سخنان خود ضمن تبریک به این دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان گفت: افتخار ما این است که برخلاف مسابقات پارالمپیک که آن را پس از اتمام بازی‌های المپیک برگزار می‌کنند، ما بخش تجلیل از قهرمانان استثنائی را در ابتدای مراسم برگزار کردیم تا ارزش و جایگاه ویژه این افراد در جامعه آموزشی کشور برجسته شود.

ادریس فتحی مسئول بخش استثنائی بنیاد قلم‌چی نیز با اشاره به حمایت‌های بنیاد قلم‌چی از دانش‌آموزان این گروه اظهار داشت: بنیاد قلم‌چی از نخستین سال‌های فعالیت خود تاکنون بدون هیچ‌گونه قید و شرطی در خدمت دانش‌آموزان استثنائی بوده و آنان را تحت‌پوشش بورسیه قرار داده است چنانچه امروز نیز همانند سال‌های قبل، شاهد به ثمر نشستن این تلاش‌ها هستیم؛ این دانش‌آموزان ثابت کردند که محدودیت‌ها نمی‌توانند مانع درخشش شوند.

 

نزاکت اللهیاری