
بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان زنجان برگزار شد
بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان زنجان با حضور جمع کثیری از خیرین و مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بر
گزار شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان زنجان در سالن همایشهای انجمن خیریه مهرانه با حضور مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از خیرین برگزار شد،
۵۶ درصد مدارس کشور با مشارکت خیرین ساخته شده است
مهندس سید محمد رضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، در حاشیه این مراسم گفت: خیرین مدرسهساز تاکنون ۵۶ درصد از مدارس کشور را احداث کردهاند و در سال گذشته میزان تعهدات خیران مدرسهساز کشور به ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
وی با بیان اینکه علاوه بر مدرسه سازی، موضوع مدرسه یاری را هم دنبال میکنیم، گفت: خیرین مدرسهساز در سالهای اخیر وارد حوزه مدرسهیاری هم شدهاند به این معنا که در کنار مدرسه بوده و در اقدامات دیگری نیز همکاری دارند.
جعفری با بیان اینکه بیش از ۵۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور فعالیت میکنند گفت: این خیرین علاوه بر مدرسه سازی در مدرسه یاری نیز مشارکت دارند.
وی ابراز داشت: در حال حاضر تعداد ۶۲ پروژه نیمهتمام ۲۶۸ کلاس درس در سطح استان زنجان وجود دارد.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان زنجان، گفت: در حال حاضر هشت شهرک در زنجان داریم که فاقد مدرسههستند و ۶۲ پروژه نیمهتمام آموزشی نیز در سطح استان داریم که برای تکمیل آنها نیازمند همکاری و حمایت هستیم.
فاضلی، بر لزوم ضرورت انسجام بیشتر بین ادارات آموزشوپرورش و مجامع شهرستانی و خیرین مدرسهساز و مدرسهیار خواستار همدلی و وفاق بیشتر تاکید کرد و گفت: هدف همه ما یکی است و هیچکس در این مسیر به دنبال نام و نان نیست.
وی بیان داشت: در بخش مدرسهیاری، سال گذشته آوردهای به ارزش بیش از ۶۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان داشتیم و این مبلغ کمکهای خردی است که بیشتر توسط فرهنگیان انجام میدهند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان زنجان، از فرهنگیانی که با کمکهای ماهانه هرچند اندک اما مداوم به مجمع یاری رساندهاند قدر دانی کرد و افزود: برخی فرهنگیان ماهانه ۱۰ هزار تومان کمک میکنند، برخی تا ۵۰۰ هزار تومان. جمع این کمکها در سال گذشته ۶۸ میلیون تومان شد.
مدرسه سازی یکی از امور حیاتی برای توسعه استان است
نبیالله محمدی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی،نیز بر لزوم توجه جدی به کمبود سرانه آموزشی در شهر زنجان، بهویژه در شهرکهای اقماری، تأکید کرد و خواستار برنامهریزی اصولی و مشارکت فعال مسئولان برای رفع این مشکل شد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی در زنجان تنها ۳.۵ مترمربع است، گفت: این رقم را در مقایسه با میانگین کشوری که بیش از ۵ مترمربع است، پایین است.
وی همچنین با اشاره به فرسودگی بخشی از مدارس استان افزود: جذب اعتبارات لازم برای اجرای طرحهای مدرسهسازی از اولویتهاست، اما نقش خیرین مدرسهساز در این مسیر بسیار مهم و اثرگذار است. خوشبختانه طی سالهای اخیر شاهد افزایش مشارکت خیرین در این حوزه بودهایم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان زنجان ۷۰ نوع فعالیت خیرخواهانه انجام میشود، مجمع خیرین مدرسهساز را نمونهای موفق از این اقدامات دانست.
وی گفت: مدرسهسازی یکی از امور حیاتی برای توسعه استان است و باید از خیرینی که گمنام هستند اما در این مسیر گامهای مؤثری برداشتهاند، قدردانی شود.
محمدی همچنین به تأکید رئیسجمهور بر نهضت مدرسهسازی اشاره کرد و تحقق آن را نیازمند همافزایی میان مردم، خیرین و مسئولان دانست.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در پایان بر اهمیت استفاده از ظرفیت مولدسازی برای اجرای طرحهای آموزشی تأکید کرد و گفت: این ظرفیت میتواند بستر بهرهبرداری از منابع بلااستفاده در راستای اجرای طرحهایی باارزش افزوده اجتماعی بالا را فراهم آورد.
35درصد مدارس زنجان خیر ساز است
در ادامه جهانگیر صفری، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان نیز اظهار داشت: ۳۵ درصد مدارس استان زنجان خبرساز است و این موضوع نشانگر تاثیر و نقش مؤثر خیران در تأمین فضاهای آموزشی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان افزود: خیرین مدرسهساز یادگاری از خود برجا میگذارند که هیچوقت فراموش نمیشود و سینهبهسینه و نسل به نسل به دیگران منتقل میشود.
گفتنی است : بخش سرود و کلیپ در وصف خیرین و تقدیر از خیرین مدرسه ساز تنها بخشی از برنامه های این مراسم بود .
نزاکت اللهیاری