
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان:
تحقق تعهد ۲۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز هرمزگان
سیدعبدالله هاشمی اظهار داشت :900 میلیارد تومان تعهد خیرین بوده و تقریبا 2 هزار و یکصد میلیارد تومان تحقق داشته ایم که سه برابر تعهدات اولیه می باشد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به نقل از سازمان نوسازی مدارس کشور ، فرهنگ مدرسه سازی در بین مردم هرمزگان به بیش از ۱۰۰ سال قبل برمی گردد، مدرسه هایی با عنوان مصطفویه بستک، محمدیه بندرلنگه و جاوید بندرعباس به همت این افراد خیر ساخته شد و دانش آموزان زیادی از این مکان های مقدس علم آموزی رشد کردند و شخصیت های بزرگی شدند که امروز از آن ها به نیکی یاد می شود.
مجمع خیرین مدرسه ساز در استان هرمزگان از سال ۷۸ شکل گرفت که در طول این سال ها ۷۰۰ خیر مدرسه ساز با وجود دشوارتر شدن شرایط اقتصادی در امر مقدس مدرسه سازی مشارکت بی نظیری داشته اند که این میزان از اعتماد مردم ستودنی و قابل تحسین است.
لطفا خودتان را مختصر معرفی کنید، چطور شد وارد عرصه مدرسه سازی شدید؟
سید عبدالله هاشمی از پیشکسوتان و پرچمداران نیک اندیش ساخت مدرسه در هرمزگان که از همان سال ۷۸ ریاست مجمع خیرین مدرسه ساز استان را برعهده گرفته می گوید: در طول این سال ها نه تنها میزان مشارکت مردم در امر مدرسه سازی با توجه به مشکلات اقتصادی کمتر نشده، بلکه بیشتر هم شده است.
در طول این ۲۰ سال با مشارکت خیرین مدرسه ساز و نوسازی مدارس هرمزگان بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ مدرسه به صورت مشارکتی ساخته شده است که نشان از عشق و علاقه مردم به کار خیر مدرسه سازی و توجه به تعلیم و تربیت دانش آموزان بوده است.
خودتان از هزینه شخصی چه تعداد کلاس درس ساختید؟
اینجانب از هزینه شخصی 4 مدرسه در قالب 20 کلاس درس ساخته ام
تعهد خیرین در سال 1403 در استان چقدر بوده است؟ چه میزان محقق شده است؟
900 میلیارد تومان تعهد خیرین بوده که تقریبا 2 هزار و یکصد میلیارد تومان تحقق داشته ایم که سه برابر تعهدات اولیه می باشد.
جذابیت مدرسه سازی برای شما چیست؟
سبقت در کار خیر نیاز به پول زیاد و درآمد آنچنانی ندارد بلکه جرات بخشش و کمک در دل آن کارگر و دستفروش وقتی به وجود می آید که تمام هستی و دارایی خود که شاید به آن هم احتیاج داشته باشد موجب می شود که دیگران یاد بگیرند می شود بخشید حتی به اندک و این است جذابیت مدرسه سازی.
وی با اشاره به اینکه اعتماد مردم در ساخت مدرسه نسبت به سایر حوزه ها بیشتر است، ابرازداشت: کشوری موفق است که به آموزش و پرورش اهمیت دهد و موفقیت نوسازی مدارس و آموزش و پرورش نیز در همین است.
چه پیامی برای دانش آموزان دارید؟
به گفته هاشمی، خیرین مدرسه ساز، یادگارهایی از خود باقی گذارده اند که نه تنها هیچ وقت فراموش نمی شود، بلکه، سینه به سینه و نسل به نسل به دیگران نیز منتقل می شود.
آنها مدرسه ساخته اند تا بچه ها درس بخوانند و این فرزندان بایستی در حفظ این بناها کوشا باشند و تمام هم و غم خود را برای تحصیل و آینده ای این کشور گذارند.
نهضت توسعه عدالت رییس جمهور در فضاهای آموزشی و پرورشی را چگونه می بینید؟
این نهضت قطعا تاثیر زیادی در بالابردن مشارکت اجتماعی و همگانی در امر مدرسه سازی خواهد داشت.
رمز موفقیت این نهضت چیست؟
سیدعبدالله هاشمی اذعان داشت: حضور پررنگ همه احاد جامعه در این طرح رمز موفقیت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی می باشد.
هدف گذاری شما برای تعهد خیرین در سال 1404 چقدر است؟
با توجه به مشارکت مردم و پیگیری ها و رایزنی های مستمر با صنایع و بنگاه های اقتصادی و .... مبلغ 2500 میلیارد تومان هدف گذاری برای سال 1404 می باشد.
چه درخواستی از مسئولان یا مردم و خیرین دیگر دارید؟
به گفته هاشمی ، اشخاص حقیقی، حقوقی و گروههای جهادی و بنیادهای خیریه با احداث مدارس و فضای ورزشی و پرورشی در مناطق مورد نیاز، تعمیر یا تکمیل فضاهای آموزشی و پرورشی نیمه تمام، بازسازی مدارس و فضاهای آموزشی غیرایمن، تهیه امکانات و تجهیزات آموزشی و پرورشی میتوانند به تنهایی یا با مشارکت سایر خیران در امر مدرسه سازی همکاری نمایند.
همچنین تامین نیازهای آموزشی استان نیازمند مشارکت خیران و همه آحاد مردم است و با کمک همه جانبه مردم به طور قطع می توانیم مشکلات و چالشها را حل کنیم.
هاشمی همچنین بر این عقیده است که در امر مقدس مدرسه سازی باید همه قشرهای مردمی از کارگر، معلم و کارمند گرفته تا کارخانه دار و تاجر و صنعتگر بسته به توان خود به میدان بیایند؛ چرا که فرهیختگان و آینده سازان جامعه ما از دل همین مدرسه ها بیرون می آیند.