
جلسه کمیسیون امور بانوان برگزار شد
جلسه کمیسیون امور بانوان با حضور رئیس و مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز و رئیس کمیسیون بانوان در محل جامعه برگزار شد
به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، جلسه کمیسیون امور بانوان جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، به ریاست خانمدکتر مهاجرانی و با حضور دکتر ناصر قفلی ریس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور مهندس جعفری مدیر عامل و اعضای کمیسیون و تعدادی از بانوان کمیسیون استانها بصورت مجازی با محوریت برگزاری همایش مادرانی که به یاد فرزندان مرحومشان مدرسه ساخته اند برگزار شد.
دکتر قفلی ریس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در این جلسه ، با اشاره به نقش بسیار مهم بانوان در امر مقدس مدرسه سازی و توسعه فرهنگ مشارکت مردمی از حاضرین خواستند برای ترغیب و تشویق سایر بانوان کوشا باشند و از مشارکت و کمک های بانوان برای مدرسه سازی و مدرسه یاری بویژه مدارس استثنایی و هنرستان ها غافل نشوند.
در ادامه ، تعدادی از بانوان که از استا نها بصورت مجازی در جلسه شرکت کرده بودند مشکلات و مسائل پیش رو خیرین را مطرح کردند .
شایان ذکر است : بررسی مدارس پذیرا ، مشکلات مدارس استثنایی ، نحوه جذب خیرین از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.