مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • سه‌شنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
چاپ
کد خبر: ۴۳۸۹

بهره برداری از هنرستان خیر ساز  ۱۵ کلاسه مسعود حدادی و خانم صفوی در البرز

بهره برداری از هنرستان خیر ساز ۱۵ کلاسه مسعود حدادی و خانم صفوی در البرز

هنرستان بزرگ کار و دانش « زوج خیر مهندس مسعود حدادی و بانو محترم صفوی» در شهرستان طالقان با حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان البرز به بهره برداری رسید.


به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،  آیین افتتاح هنرستان کار و دانش «مسعود حدادی» در شهرستان طالقان استان البرز با حضور دکتر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، تنی چند از خیرین ملی و استانی، و مسئولین و دانش آموزان در طالقان برگزار شد. 

دکتر ناصر قفلی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،در این مراسم ضمن تبریک روز پرستار اظهار داشت: خدا را شاکریم که این هنرستان عظیم و زیبا در چنین روز فرخنده ای مورد بهره برداری قرار می گیرد. به آقای حدادی و همسر مکرمه شان نیز تبریک می گویم که بانی امر خیر و احداث این مجموعه آموزشی شدند و به آرزوی دیرینه خود که احداث هنرستان بود رسیدند. 

وی خطاب به زوج خیر بیان داشت: شما امروز صاحب ۵۰۰ فرزند هستید که باید برای آن ها پدری و مادری کنید. به هنرستان خود سر بزنید و با مشارکت اولیای دانش آموزان جلسات خوبی برگزار و به رفع مسائل و مشکلات فرزندان خود کمک کنید و برای بهبود کیفیت تحصیلی فرزندان خود بکوشید.  یکی از محاسن هنرستان این است که دانش آموزان فارغ التحصیل از این مجموعه مهارت های خوبی فرا گرفته اند. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در پایان خطاب به دانش آموزان خاطر نشان کرد: این مدرسه برای شماست، از فضاها و تجهیزات آن به خوبی نگهداری کنید، خوب درس بخوانید و بهتر از آن کار و مهارت فرا گیرید و در چنین شرایطی نگران آینده خود نباشید زیرا در صورت رعایت این موارد و تلاش مضاعف در یادگیری، پس از فارغ التحصیلی به خوبی می توانید وارد بازار کار شوید و آینده درخشانی برای خود رقم بزنید.

مسعود حدادی، خیر مدرسه ساز نیز در این آیین اظهار داشت: سال ها پیش وقتی به خروجی دبیرستان ها و جذب دانشگاه ها توجه کردم متوجه شدم که تعداد جذب شدگان دانشگاه ها از فارغ التحصیلان هنرستان ها بسیار کمتر از دبیرستان هاست به همین دلیل همیشه آرزو داشتم بتوانم یک یا چند هنرستان راه اندازی کنم زیرا محصلان هنرستان ها حرفه های مختلفی را فرا می گیرند که پس از اتمام دوره متوسطه می توانند به سمت بازار کار بروند.

وی در ادامه افزود: هنر هیچ گاه از یاد نمی رود و تا آخر عمر با انسان همراه است و می توان از آن بهر برداری مادی و معنوی کرد. جوانان مملکت ما با گرایش به سمت هنر می توانند به موفقیت های بسیاری دست یابند، در واقع کسب مهارت می تواند یک مملکت را به آبادی برساند و جوانان آن را سربلند کند. دانش آموزان ما نیز باید بدانند که با تلاش می توانند برای این کشور مثمر ثمر باشند و بدرخشند.