
امضای تفاهم نامهی ساخت و تکمیل مدرسهی ۱۲ کلاسه در چهاردانگه شهرستان تهران
تفاهم نامهی ساخت و تکمیل مدرسهی ۱۲ کلاسه در چهاردانگه شهرستان تهران فیمابین موسسه خیریه نیک گامان جمشید و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران امضا شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، تفاهم نامهی ساخت و تکمیل مدرسهی ۱۲ کلاسه در چهاردانگه شهرستان تهران فیمابین موسسه خیریه نیک گامان جمشید و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران پیرو اعلام نیاز اداره کل آموزش و پرورش استان و جامعه خیرین مدرسه ساز در مهرماه ۱۴۰۲ امضا شد.
امضای این تفاهم نامه پیرو تفاهم شفاهی دکتر اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، و دکتر زارع، مدیر کل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در مراسم افتتاح "هشتاد و ششمین" مدرسه موسسه خیریه نیک گامان در شهرستان بهارستان استان تهران با حضور دکتر خانمحمدی، معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی، توسعه و نجهیز مدارس کشور، و دکتر قفلی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، صورت پذیرفت.
تقی پور، چهره ماندگار مدرسه سازی کشور در سال ۱۳۹۹، پیش از امضای این تفاهم نامه که با تایید هیئت مدیره موسسه و با حضور مسئولان اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، در دفتر مرکزی موسسه خیریه نیک گامان صورت گرفت دربارهی ساخت و تکمیل مدارس کشور گفت: تکمیل مدارس بزرگ و پروژههای نیمه کاره و تکمیل نشدهی آموزشی اعم از هنرستان، دبیرستان و مدارس ابتدایی از اولویتهای جدی موسسه خیریه نیک گامان جمشید است که بر انجام آن تاکید دارد. امید به افتتاح یکصدمین مدرسهی موسسه نیکگامان در سال جاری تحصیلی بیانگر این نگاه و استراتژی موسسه است.
معتمد و عضو شورای مرکزی مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور، افزود: مدرسه سازی و لزوم دانش افزایی و مهارت آموزی و توانمند سازی از اهداف اصلی موسسه خیریه نیک گامان جمشید است.
تقی پور، عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، ادامه داد: سلامت، آسایش، آموزش و توانمندسازی در سطح کلان چهار هدف عمدهی موسسه خیریه نیک گامان است که در سالهای اخیر در حوزهی آموزش و توانمندسازی علاوه بر راه اندازی کارگاههای توانمندسازی زنان سرپرست خانواده و فرزندان مددجوی سازمان بهزیستی، در حوزهی مدرسه سازی نیز تاکید و تمرکز خود را به ساخت، تکمیل و تجهیز هنرستانهای فنی و حرفهای معطوف کرده ایم تا فرزندان عزیزمان سریعتر مراحل مهارت آموزی و توانمند شدن در رشتهی مورد نظر خود و امکان اشتغال پس از فارغ التحصیلی از هنرستان البته با امکان ادامهی تحصیل بعدی در مدارج بالاتر دانشگاهی در رشتهی خود را توامان در سرتاسر کشور داشته باشند.
او افزود: در امور اجتماعی توسعه پایدار و توسعه متوازن شرط موفقیت است و قطعا بخش مهمی از توسعه اجتماعی با نگاه واقعی و اکادمیک مبتنی بر آمار و شاخصها در حوزههای مختلف کاهش آسیبهای اجتماعی، سلامت، آموزش، توانمندسازی و اشتغال فرزندانمان امکان پذیر است.