
مدرسه ۹ کلاسه خیر ساز بهروزیان در شهرستان اوز افتتاح شد
با حضور عبدالملکی مشاور و نماینده رئیس جمهور ،مدرسه ۹ کلاسه بهروزیان در شهرستان اوز استان فارس افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، در دور دوم سفر ریاست جمهوری به استانفارس مدرسه ۹کلاسه حاج محمد هاشم بهروزیان در شهرستان اوز استان فارس با حضور عبدالملکی مشاور و نماینده رئیس جمهور افتتاح شد.
این مدرسه که با مشارکت خانواده بهروزیان به بهره برداری رسیده است، ۳ هزار و ۸۰۰ متر مساحت دارد و زیر بنای آن ۱۵۰۰ متر مربع است که شامل ۹ کلاس درس، مجموعه سمعی و بصری و آزمایشگاه، نماز خانه و ... است.
گفتنی است: در این مراسم علاوه مشاور رئیس جمهور و رئیس شورای عالی مناطق آزاد،جمعی از علما، خانواده بهروزیان، مدیران و عده ای از فعالین شهرستان حضور داشتند.
شایان ذکر است : این دبیرستان که ۵۰ سال قبل ساخته شده بود به دلیل فرسودگی نیاز به بازسازی داشت که فرزند حاج محمد هاشم بهروزیان که ساکن فجیره است به صورت مشارکتی ۵۰ درصد هزینه ساخت آن را متقبل شده است.
منتشر کننده : نزاکت الهیاری