مال و فرزندانتان زینت زندگی دنیاست ولیکن اعمال صالح که تا قیامت باقی‌ست، نزد پروردگارت بسی بهتر و عاقبت آن نیکوتر است.

(( سوره کهف آیه ۴۶ ))

  • سه‌شنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
logo logo
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
چاپ
کد خبر: ۴۳۱۵

۱۰۴ هزار کلاس درس نیاز به مقاوم سازی و یا بازسازی دارد

حمیدرضا خان محمدی در گردهمایی روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور در همدان ؛

۱۰۴ هزار کلاس درس نیاز به مقاوم سازی و یا بازسازی دارد

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت : 104 هزار کلاس درس نیاز به مقاوم سازی و یا بازسازی دارد.


به گزارش خبرنگار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ، حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در گردهمایی روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور که روز پنج شنبه 13 مهر 1402 در همدان برگزار شد، با اشاره به نقش و جایگاه خیرین در ارتقای فرهنگ و توسعه نهضت مدرسه سازی، اظهار داشت: برای هر کاری نیازمند ساخت فرهنگ هستیم و فرهنگ در مدرسه ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، افزود: استان همدان  با قدمت و قدرت خود، بخشی از تمدن جهان را رقم زده است. قدمت همدان به بلندای الوند است و خیرین استان همدان در سایر نقاط کشور نیز موثر هستند. بنابراین گردهمایی روسای محترم مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور در همدان را به فال نیک می‌گیریم.

وی خاطرنشان کرد: بزرگترین رکن نهضت مدرسه سازی خیرین هستند. ما باید مانع‌زدایی کنیم تا کارها پیش‌ برود. امیدواریم با ریل‌گذاری انجام شده تا پنج سال آینده فقط بر روی کیفیت بحث کنیم و مشکل کمی نداشته باشیم.  ۱۰۴ هزار کلاس درس نیاز به مقاوم سازی و یا بازسازی دارد و امیدواریم تا پایان برنامه هفتم توسعه مدارس به ساماندهی برسند.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اهمیت ورود به موضوعات نوین و تحول آفرین، اذعان کرد: ساخت هنرستان زعفران در شهر زاوه تصویب شده و قرار است از صفر تا صد و تجارت زعفران در این هنرستان، انجام شود.

ساخت یک مدرسه به ازای هر ۲۵۰ واحد در پروژه‌های نهضت ملی مسکن همدان 

استاندار همدان نیز با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز، افرادی هستند که تمام وجودشان را در راه خدمت به دیگران به کار گرفتند، اظهار داشت: همزمان با تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن در همدان، پیش‌بینی ساخت اماکن عمومی مانند مدرسه را انجام داده ایم و به ازای هر ۲۵۰ واحد باید یک مدرسه ساخته شود. 

قاسمی‌فرزاد خیرین مدرسه ساز را خادم علم و آموزش نامید و تصریح کرد: مردم قدردان زحمات خیرین مدرسه ساز هستند. اساس ساختارهای خیّری کشور از مدرسه‌سازی شروع شد و بعد به بخش‌های دیگر تسری پیدا کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خداوند به مال و جان این افراد، برکت می‌دهد و خیرین با نگاه خیر و خداپسندانه، منشا اقدامات با برکت به ویژه در مناطق محروم شدند.