مشارکت آنلاین
تاریخ انتشار: 1400/05/19 05:55:18
کد خبر: 3087

با حضور استاندار اصفهان رقم خورد؛

بهره برداری از دبیرستان موقوفه صارمیه (بانو مجتهده امین)

دبیرستان موقوفه صارمیه واحد شماره ۱۹ (بانو مجتهده امین) که از مدارس احداثی با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و موقوفه صارمیه است در ناحیه ۵ آموزش و پرورش اصفهان افتتاح شد.


به گزارش خبرنگار مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان ، این دبیرستان در زمینی به مساحت ۲۱۷۰ متر مربع، با زیربنای آموزشی ۱۳۱۷ متر مربع، متراژ محوطه سازی ۱۳۳۲، متراژ دیوارکشی ۱۳۳ متر و سازه اسکلت بتنی احداث شده است و شامل ۱۲ باب کلاس درس، ۷ اتاق اداری و معلم،  سالن چندمنظوره، آزمایشگاه و کتابخانه است.
 در مراسم افتتاح دبیرستان موقوفه صارمیه واحد شماره ۱۹ (بانو مجتهده امین) که روز (یکشنبه_۱۷مرداد) برگزار شد، استاندار اصفهان، مسئول امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش، سرپرست و معاونین اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان، مدیر کل آموزش و پرورش استان، مدیر کل امور بین الملل و مهاجرین خارجی استانداری و جمعی از مسئولان استان واهالی عاشق آباد حضور داشتند.
در این مراسم استاندار و دیگر مسئولین یاد وخاطره مدیرکل فقید و جهادگر نوسازی مدارس استان اصفهان مرحوم‌ مهندس سیّد مهدی میربُد، را که در راستای توسعه فضاهای آموزشی بی وقفه تلاش کرد گرامی داشتند.
همچنین ایوو فریسن نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در ایران، در پیام خود خاطره هم کاری عالی با مهندس میربُد و سازمان نوسازی مدارس را در دوران مسئولیت ایشان گرامی داشت.
 
 مهندس میرپور سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: دبیرستان موقوفه صارمیه واحد شماره ۱۹ (بانو مجتهده امین)، با مشارکت کمیساریای عالی پناهندگان و موقوفه صارمیه احداث شده است. وی گفت: این پنجمین پروژه ای است که در استان اصفهان با مشارکت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل احداث شده و نوزدهمین پروژه موقوفه صارمیه می باشد.
 
 سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان با اشاره به اینکه احداث این مدرسه با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان آغاز شد، گفت: پس از انجام تعهدات کمیساریای عالی پناهندگان، توسط تولیت موقوفه اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان جهت تکمیل این پروژه تخصیص داده شد و اگر نیاز به اعتبار دیگری داشته باشد از اعتبارات ۱۴۰۰ اداره کل نوسازی مدارس استان قابل پرداخت است.
 وی در خاتمه از همکاری استاندار اصفهان و مدیر دفتر موقوفه صارمیه، کمیساریای عالی پناهندگان، پیمانکار و ناظرین پروژه قدردانی کرد و افزود: این فضا برای آموزش و پرورش ناحیه ۵ آماده شده و در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.
 
 عباس رضایی استاندار اصفهان در این‌مراسم اظهار کرد: در جمع ما خیران عزیز مدرسه ساز حضور دارند که با تمام وجود در احداث بناهای ارزشمند تلاش می‌کنند تا به گمشده ی امروز یعنی دانایی برسیم.
وی با بیان اينکه دانایی فقط فراهم کردن گچ و تخته نیست، بلکه مهمتر از آن نگرش دانایی در ابعاد مختلف است، افزود: اگر سواد رسانه ای نداشته باشیم در دنیای پرتلاطم امروز از کاروان علم دنیا عقب می افتیم که با سرعت بسیار زیاد درحال حرکت است. خود را به روز نگه داشتن و عقب نماندن از کاروان علم جهان، از رسالت های امروز ما است.
 وی با تاکید براینکه اگر بخواهیم راه توسعه را طی کنیم و در دنیا سربلند باشیم راهی جز پرداختن به آموزش و پرورش نداریم، گفت: ۹۰ درصد درآمد حاصل از موقوفات صارمیه باید صرف احداث ساختمان مدرسه در شهر اصفهان شود و  ۱۰ درصد در اختیار استاندار است که حتی یک ریال آن صرف کاری به جز آموزش و پرورش نشده است.
 
تیموری_مسئول امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در این مراسم اظهار کرد: شریک بودن در امر خیر ارزشی است که هیچ گاه در نزد بشر کاسته نشده است، حال اگر این امر خیر مربوط به آموزش فرزندانمان باشد ارزشی چند برابر دارد.
ساخت مدرسه بسیار مهم است اما مباحث نرم افزاری و کیفیت آموزش نیز اهمیت دارد و حتما باید برای افزایش کیفیت آموزش بکوشیم.
 تیموری با بیان اینکه جمعیت نیم میلیون نفری دانش آموزان اتباع خارجی و ساخت مشارکتی ۷ مدرسه در سال قابل مقایسه نیست، گفت: وزارت آموزش و پرورش از راه های مختلف و با کمک سایر وزارتخانه ها سعی می کند فضاهای آموزشی لازم را برای دانش آموزان ایجاد کند ولی انتظار داریم سازمان های بین المللی کمک بیشتری کنند، درحالی که در پاندمی کرونا مکاتبات ما برای حمایت از دانش آموزان اتباع خارجی به نتیجه ای نرسید و درخواست می کنم این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم نقش خود را به درستی ایفا کنیم.
 وی با قدردانی از خیرین ابراز امیدواری کرد شاهد روزی باشیم که مدارس بیشتری ساخته شود و ما نیز در ارتقا کیفیت آموزش بکوشیم. آموزش پساکرونا متفاوت از قبل از کرونا خواهد بود و باید معلمان و کلاس های درس را مجهز و تلاش کنیم دانش آموزانی چند بعدی تربیت کنیم و به جامعه تحویل دهیم.
 
 همچنین ایوو فریسن نماینده سازمان ملل در امور پناهندگان در ایران که در پیام ویدئویی خود، گفت: بسیار مفتخر هستم که امروز در این مراسم افتتاح مدرسه در خدمت شما هستم و متأسفم که به دلیل کرونا به‌صورت حضوری در این مراسم شرکت نمی‌کنم بااین‌حال برای همه شما یک رویداد موفقیت‌آمیز را آرزو می‌کنم.
وی با بیان اينکه باعث افتخار من است که این پنجمین مدرسه‌ای است که از سال ۲۰۱۲ با همکاری اداره‌کل امور اتباع و سازمان نوسازی مدارس در استان اصفهان بنا کرده‌ایم، افزود: در آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد کمیساریا در ایران ما از دولت ایران وزارت آموزش‌وپرورش و دیگر شرکایی قدردانی می‌کنیم که اطمینان حاصل می‌کنند با وجود همه موانعی که از آن‌ها به‌خوبی آگاه هستیم تحصیل برای تمامی کودکان در دسترس باشد.
 
  در پایان از خیرین مشارکت کننده در ساخت این مدرسه، پیمانکار، ناظرین و مهندسین این پروژه توسط اداره کل نوسازی مدارس استان تقدیر به عمل آمد.

اشتراک گذاری