مشارکت آنلاین
تاریخ انتشار: 1399/10/24 05:46:08
کد خبر: 2740

حسینی مطرح کرد؛

هدیه دادن تبلت امروز مانند هدیه دادن مدرسه است

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: اگر امروز کسی تبلتی به دانش آموزان هدیه کند گویی یک مدرسه را اهدا کرده است.


سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی در نشست مشترک با معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای طرح توجیهی نهضت ملی هدایت که صبح امروز به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، گفت: کرونا باعث شد تا اولین دستگاهی باشیم که نسبت به آن واکنش نشان دهیم و مدارس را تعطیل کنیم. اما با این وجود آموزش تعطیل نشد و شبکه شاد را فعال کردیم. در شرایط کنونی نزدیک به ٣٠ درصد دانش آموزان از وسایل هوشمند برای بهره گیری از آموزش در فضای مجازی بی بهره هستند.

حسینی بیان کرد: امروز تبلت و موبایل کارکرد مدرسه دارد و اگر امروز کسی تبلتی هدیه کند گویی یک مدرسه را اهدا کرده است. کارکرد مهم تر تامین تبلت این است که خیلی از دانش آموزان به ویژه دختران در صورت نداشتن این وسیله ترک تحصیل می کنند امروز با تمام وجود حس می کنم جلوه آشکار عینی از نابرابری دوباره نمایان و دسترسی به ابزارهای آموزشی دشوار شده است. در شرایط کنونی نزدیک به ٣٠ درصد دانش آموزان از وسایل هوشمند برای بهره گیری از آموزش در فضای مجازی بی بهره هستند.

وی ادامه داد: با توجه به این شرایط وزیر بنده را مامور کردند تا با استفاده از ظرفیت های دولت و عمومی بسیج شویم و ببینیم چه تعداد دانش آموزان نیازمند ابزار هوشمند داریم، همه منابع بخش دولتی و عمومی را بسیج کردیم و ١٢ هزار میلیارد تومان تامین شد اما باید سازوکار اهدای آن را ایجاد می کردیم.

معاون وزیر با اشاره به اینکه امروز با تمام وجود حس می‌کنم جلوه آشکار عینی از نابرابری دوباره نمایان و دسترسی به ابزارهای آموزشی دشوار شده است عنوان کرد: وزیر آموزش و پرورش بنده را مامور کرده است تا با استفاده از ظرفیت دولت و ظرفیت عمومی بسیج، تعداد دانش‌آموزان نیازمند را مشخص کنیم لذا تمام منابع بخش دولتی و عمومی را بسیج کردیم و در این راستا ١٢ هزار میلیارد تومان اعتبار تامین شده است.

حسینی درباره راه‌اندازی طرح هدایت گفت: در این طرح که مخفف کلمات هر دانش‌آموز یک تبلت است مهم ترین بخش تامین منابع خواهد بود که در این مورد از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش استفاده شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به کمک‌های انجام شده برای تهیه تبلت بیان کرد: بنیاد برکت، اتاق بازرگانی، ستاد اجرایی از جمله این کمک‌هاست. اما بخش عمده ای که روی آن حساب کردیم بخش خیرین است که در این راستا تاکنون رقمی نزدیک به ١۵٠ هزار تبلت برای دانش‌آموزان فراهم کردیم.

معاون وزیر ادامه داد: نذر هوشمند سازمان بسیج دانش‌آموزی را هم در جرگه این کمک‌ها داریم علاوه بر آن با مجمع خیرین مدرسه ساز جلسه ای داشتیم و ٣٠ هزار خیر و ١۵٠ شبکه نیکوکاری پای کار آمدند.

وی بیان کرد: ١٣ هزار تبلت از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی تقبل شد علاوه بر آن سارمان دانش‌آموزی طرحی تحت عنوان «من حاضرم» را پیگیری می‌کند و با موسسه عترت ابوتراب نیز برای ایتام قرارداد بستیم ضمن آنکه طرح حامی هوشمند را اجرا خواهیم کرد.

معصومه ابتکار نیز در این نشست گفت: آموزش مجازی علی رغم همه سختی ها خوب پیش رفت و در حال پیشرفت است. در بحث آموزش هم با موضوع فقر سروکار داریم و هم با موضوع عدالت جنسیتی که در دوران کرونا اثرات مخربی برجا گذاشته است. بخشی از مشکل را رسانه ملی با برنامه مدرسه تلویزیونی حل کره اما هنوز همه مشکلات حل نشده است. توجه دادن به این مسئله که هر معلمی باید با دانش آموزان خود ارتباط برقرار کند بسیار مهم است که شبکه شاد این بستر را فراهم می کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به دستورالعمل اخیر مبنی بر بازگشایی مدارس در برخی پایه ها و برخی مناطق گفت: اما به هر صورت ناچاریم مشکل تبلت و ابزار هوشمند را حل کنیم و بهترین راه مشارکت مردم و خیرین است. بسیاری افراد نذرهایی برای ایجاد مدرسه و کمک به تجهیزات مدرسه دارند که می تواند برای تامین تبلت تغییر جهت دهد زیرا در واقع امروز تبلت همان مدرسه است.

ابتکار ادامه داد: امروز فرصتی داریم تا از طریق کار خیر بتوانیم برای خودمان و سپس برای جامعه گامی برداریم. برای آنکه بتوانیم حس دگرخواهی و خیرخواهی را ترویج دهیم فرصتی در قالب طرح هدایت فراهم شده که امید است همه بتوانیم در آن مشارکت داشته باشیم.

منبع : مهر 

منتشر کننده :نزاکت اللهیاری


اشتراک گذاری